ömerkurt
Kayıtlı Üye
Aşmışlar kendilerini artık ne oluyormuş ön cama film çekince turbo mu bozuluyormuş
valla 5 cam filmine 450+kdv dedikleri için hiç sormadım bile neden çıkardıklarını garantiden 😀
Aşmışlar kendilerini artık ne oluyormuş ön cama film çekince turbo mu bozuluyormuş
valla 5 cam filmine 450+kdv dedikleri için hiç sormadım bile neden çıkardıklarını garantiden 😀
İşçiliği yok mu işçiliği 😀
Höyt dedin mi garanti dışı diyorlar altura gittim ben jantları 18 yapıcam sizde de çok pahalı dedim garanti dışı olur dediler orjinalleri takıp öyle gelirim geldiğimde nerden anlıcaksınız dedim bıyık altından güldüler ık mık yaptılar 😀
Cam filminin nasıl yapıldığını biliyorum oraya buraya su basmaları hoş değil ki bende yan camlarıma yaparken bundan tedirgin olmuştum ama ön cam sökülüp yapıldığında hiçbir sorun olucağını zannetmiyorum ki çoğu leonunda kararan aynası yağmur sensörü yok olsa da bu bu sebeplerden dolayı garantiden çıkıyor demeleri gerekir bana servisin saçma sapan şeyleri garantiden çıkarma olayının çok mantıklı olduğunu söylemesin kimse aynı yay ı dışardan al garanti dışı ama seat tan 2 katından fazlaya al (570+200 işçilik) garanti dışı değil🙂hiç cam filmi çekilirken izledinmi bilmiyorum ama 2 yöntemi var ya camı sökücek ayrı bir yerde yapıcak yada camı sökmeden şişe şişe suyu fıs fısla cama sıkıp filmi yapıştırmaya çalışacak ki konsoln ve tüm elektronik aksamın tam üzerinde şişe şişe su sıkıcaksın 🙂 ya sökerken varsa kararan aynadır yağmur sensörüdür illaki zarar görür yada sökmeden yaparken konsola su gelirse altındaki elektroiği bozar. buda kullanıcı kusuruna girer 🙂
Cam filminin nasıl yapıldığını biliyorum oraya buraya su basmaları hoş değil ki bende yan camlarıma yaparken bundan tedirgin olmuştum ama ön cam sökülüp yapıldığında hiçbir sorun olucağını zannetmiyorum ki çoğu leonunda kararan aynası yağmur sensörü yok olsa da bu bu sebeplerden dolayı garantiden çıkıyor demeleri gerekir bana servisin saçma sapan şeyleri garantiden çıkarma olayının çok mantıklı olduğunu söylemesin kimse aynı yay ı dışardan al garanti dışı ama seat tan 2 katından fazlaya al (570+200 işçilik) garanti dışı değil🙂