_AS_
Kayıtlı Üye
Evetttt Bugün capacity nin önünden kız arkadaşımla geçerken 2 sivil polis fırladı önüme durdurdu kimliklerini gösterip.
Yanıma gelip evrakları isterken telsizinden duydum "leonda birşey yoksa cam filminden kes" diye.
Meğer daha galeria önünden geçerken görmüşler beni aşşağıda ki ekip.
Evrakları isteyen kişi iyi niyetliydi "duydun telsizin adam amirim inan yapabileceğim birşey yok kendim durdursam yollardım ama anons etti aşşağdan" dedi.
"Filme karşı değilim benim aracımda da var ama amir söktürdü" dedi arkamda duran sivil connecti gösteriyor. Harbiden de ön camlarda kini sökmüşler.
"Sıkıntı yok başıma iş açtınız artık yaz napalım" dedim.
154 lirayı kitlediler. 7 gün içinde söküp emniyete göstermem lazımmış. Yoksa trafikten men.
Bu ara baya kıllar filmlere ben dururken 3 araba daha durdurdu yazdı filmden.
Sorum; Ben bunları söküp emniyete onaylatıp cezayı ödeyip tekrar film çektirip tekrar yakalandığımda cezam 2 ye falan katlanıyor mu yoksa yine aynı muameleyi mi görüyorum.
Muamele aynıysa gene çektiricemde
Yanıma gelip evrakları isterken telsizinden duydum "leonda birşey yoksa cam filminden kes" diye.
Meğer daha galeria önünden geçerken görmüşler beni aşşağıda ki ekip.
Evrakları isteyen kişi iyi niyetliydi "duydun telsizin adam amirim inan yapabileceğim birşey yok kendim durdursam yollardım ama anons etti aşşağdan" dedi.
"Filme karşı değilim benim aracımda da var ama amir söktürdü" dedi arkamda duran sivil connecti gösteriyor. Harbiden de ön camlarda kini sökmüşler.
"Sıkıntı yok başıma iş açtınız artık yaz napalım" dedim.
154 lirayı kitlediler. 7 gün içinde söküp emniyete göstermem lazımmış. Yoksa trafikten men.
Bu ara baya kıllar filmlere ben dururken 3 araba daha durdurdu yazdı filmden.
Sorum; Ben bunları söküp emniyete onaylatıp cezayı ödeyip tekrar film çektirip tekrar yakalandığımda cezam 2 ye falan katlanıyor mu yoksa yine aynı muameleyi mi görüyorum.
Muamele aynıysa gene çektiricemde

Bu arada film çekilen dükkanlarada zabıtalar gitmeye başlamış cam filmi artık yasak diye bilginiz olsun.
Bu konuyu bir kişi meguiar's avcılarda aracını yıkatırken zabıtaların gelip uyarıda bulunduğunu bizzat görmüş.