C Sınıfı Hatchback Araç Kralını Seçelim Mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C Sınıfı Hatcback Araç Kralını Seçelim Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitmeyen otomatiği hangisiyse ondan 😀 2008 model diye biliorm.

ha işte o 😀

Ama vallahi çok kullandım harbiden az yakıyo meret. Senin arkadaşın arabasınde bence sorun olabilir =) arkadaşın civic 35.000km civarında şu an.

Bu arada vtec açma aşamasını çok begeniyorum 5500den sonra 😀

valla bilemicem. zaten bu aralar depresyonda benim yüzümden 😀
hem vergi ödedik hem alırken fazla ödedik hemde benzine ödüyoruz ama başkasının 1,4 ü gelio veriyo ayarı gidiyo şeklinde bir moda girdide kendisi 🙂

Aynen bizim arkadaş da baya çekiyo tsi'lardan 😀😀 aklına soktum onu satıp typeR veya cupra alcak zaten 😀

ben herkesten çekiyorum yaa🙁 sen dahil.

Natan ben 60kiloyum sen varsın 100kg 😀 ondan kaybediyosun yani 1.6 motorun suçu yok 😀 Bir de benim depo da hafif hep 20TL'lik benzinle geziyorum o da avantaj 😀

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

yok yok o bana diyo yokuşta benim 1.2 tsi ile geçiyorum da onu bazen okul çıkışında 😀

Natan ben 60kiloyum sen varsın 100kg 😀 ondan kaybediyosun yani 1.6 motorun suçu yok 😀 Bir de benim depo da hafif hep 20TL'lik benzinle geziyorum o da avantaj 😀

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

yok yok o bana diyo yokuşta benim 1.2 tsi ile geçiyorum da onu bazen okul çıkışında 😀

ee bende 120 kg yum ama benim leon az yakıo 😛

Bu arada işin şakası tabi natan 1.6 leon'ların gidişi de fena diil beygirine göre. sen de bassan tam olarak rahat geçersin yani beni 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt