Büyüyen Jant ve Lastiklerin Etkileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LEONISM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah ender abi walla bende çok istiyorum araca birşeyler yapmayı da bu aralar pek durum müsait değil malum evlilik arefesinde olduğumdan 🙂

oo malum degildi oldu simdi, tebrikler 🙂 o daha onemli bosver arabayi dicem ama evlendikten sonra esini modifiye konusunda nasil ikna edecen o da var 😀 simdi yaptin yaptin 🙂

18 kullanıyorum gayet memnunum teşekkürler

oo malum degildi oldu simdi, tebrikler 🙂 o daha onemli bosver arabayi dicem ama evlendikten sonra esini modifiye konusunda nasil ikna edecen o da var 😀 simdi yaptin yaptin 🙂

🙂 teşekkür ederim abi eksik olma 🙂 o da meraklı bu tür şeylere hatta benden daha iyi bakıyor diyebilirim arabaya 😀 öyle ki çocuk olunca tesisatı sökmem gerekecek diye şimdiden üzülüyor 😀

bir bu yazıya lastik haval basınçaları ekleyebilsen orada 54 lb falan yazıyor ama anlamadım desem yeridir..
örneğin
195/65/15 için seat 32-30 demiş
bende
225/45/17 var
ne olmalı

Anladik jant lastik aldin 😀

ahahah 😀

bir bu yazıya lastik haval basınçaları ekleyebilsen orada 54 lb falan yazıyor ama anlamadım desem yeridir..
örneğin
195/65/15 için seat 32-30 demiş
bende
225/45/17 var
ne olmalı

Abi hava basınçları ne olmalı bilmiyorum , bulursam eklerim ancak 54 lb yazan , Jant+Lastiğin toplam ağırlığını ima ediyor. 1 lb = 0.45 Kg

Hesaplarsak 54 x 0.45 = 24.3 Kg

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt