BlaCKaDDeR
Kayıtlı Üye
Sağol Gökhanım. Sırada o var. Kör nokta ve şerit takip vb var. Para buldukça ufaktan girişcez bakalım. 🙂Güzel olmuş Kerem abi eline sağlıksıra otomatik kararan dikiz aynasında🙂
Sağol Gökhanım. Sırada o var. Kör nokta ve şerit takip vb var. Para buldukça ufaktan girişcez bakalım. 🙂Güzel olmuş Kerem abi eline sağlıksıra otomatik kararan dikiz aynasında🙂
️
Nasıl oluyor hocam? Depo 70 litre mi? Ortalama 6,9litre , 1000km yol ,69litre yakıt yapar ?Bir depo ile karmada 1000 km yi geçtik. Tüketim de fena değil.
![]()
🙂 Depo standartta 66 litre. Pompacıların küsürat sıfırlamaları ile 70 litreyi geçebiliyor. Hesaplamanız doğru yani.Nasıl oluyor hocam? Depo 70 litre mi? Ortalama 6,9litre , 1000km yol ,69litre yakıt yapar ?
Aslında kendi açımdan konuşacak olursam bu güçte bir motor ve bu cüssedeki bir araç için çok güzel değerler. 5 sene kadar önce sıfır 1,2 70 hp Clio'm vardı. İnan 10 litre altına düşmüyordu araç. Hem gitmiyor hem yakıyor. Çileli bir motordu.aaah ah aklıma 1.2 Golf ile 1000km yapabildiğim günler geldi 😀 İstanbuldan Bodruma gittik, oralarda gezindik, dönüş yolunda benzin almıştım bir daha 😀
İstanbul'dan Bodrum'a 4.6 ile gitmiştim, benzinli araç için efsane sayılabilecek bir rakamdı. Şimdilerde 7.5 lara iyi diyorum artık 😀