Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mertkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cuma akşamı çerkeşe gelmeden gri bir leon gördüm korna çaldım. plakayı okuyamadım yağmur yağıyordu, kendisini geçtikten sonra sağa girdim mola vermek için korna çalan oydu sanırım 😀 selamlar olsun 🙂

Ramazan bayramından önceki cuma mübarek gün güngörende emre kardeşimi gördüm (ghost rider) yanında bir sarışınla (aman ayça görüp okumasın aramızda SCW) 5 dakka sohbet ettik sarışın uzun boylu hatunu daha fazla bekletemiyeceğini söyleyip izin istedi ve gazlayıp gözlerden uzaklaştı....🙂

o sarışın annem oluyor 🙂

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

konusu açılmışken gecen karşıya gittigimizde yoldan aldıgımız 2 tane hatun vardı ne oldu konusuyormusun hala 🙂)

kemal emre arabasına benim tanımadığım birini asla almaz işi olmaz yani boşuna uğraşmayın 😀

Ayrıca pazar günü çorludaydık 34 TT 2703 sahibini etrafta bulamadık selam olsun 🙂

Scw sticker için sadece seatlara bakmayın arkadaşlar. Leon da takmak nasip olmadı ama sportage de takılı...

Diyarbakır'da görebileceğimi hiç sanmıyorum 🙂

Yolda....

rws7ep.jpg

2enqm8k.jpg

Ve eve gelince (🙂

2wr22wy.jpg

2wr22wy.jpg

34 AF 4243 araclar kopyala yapistir 🙂 mimarsinan civari goruldu 🙂

34 XX 0961 plaka tek kapı kırmızı ibiza yeşilköy yolu girişinde görüldü sahil yolunda başladım görmeye 😀

Ardından güngören kale centerın orada kırmızı bi leon gördüm park halinde ama lambaları yanıyordu. Bagajında enteresan bi led koymuş kırmızı hiç yakışmamış

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt