sen sürat yaparmıydın😱😱Dün akşam Seat Leon gördüm bitane önünde kaputunda siyah bir şerit vardı camdan öne aşağıya doğru plakayı göremedim biraz hızlı geçtim, Bakırköy sahildeydi. Saat 22:00 - 23:00 aralarındaydı yanlış hatırlamıyorsam 😀
sen sürat yaparmıydın😱😱
mobeseden baktım evet görülmüş
Ali abi baktım bir tane plakasız fr geliyor...ADam 4 numara cam filmi yaptırmış içini görmek imkansız içinde kim olduğuna bakmadım bile plaka yoksa bu bizim keldir dedim çaktım sellektörü bastım ferrari kornama😀 durdurdum dedim hiiişşşşttt erkek bak bakayım dedim...cam indi aşağıya bir ışıltı gözümü aldı( önce kel gözüküyor ya o bakımdan)) dedim naber dedi iyi sanki bir gözüde mor gibiydi yenge dövmüş herhal :ahkafam:korka korka:agla: ba ba balığa geeeeeldim dedi puhahapuhahapuhaha neyse yol verdim gitti kelim benimpuhahapuhaha
@Absolut
allah iğliğini versin senin ulvi puhahapuhaha
ulan ulvi ben seni balığa yem atmasam yakaladığım yerde adımda barış olmasın hahahahahaha puhahapuhahapuhahaÖyle olmadımı söylesene aslaaaaanııııım...
😀😀😀
ulan ulvi ben seni balığa yem atmasam yakaladığım yerde adımda barış olmasın hahahahahaha puhahapuhahapuhaha