Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun 34 GM 7523 minibus caddesinde. SJ 801 de caddebostan sahilde yola cikmaya calisirken goruldu 🙂 hatta direksiyonda telefonla konustugum icin selektor yapmaya calisarak kendi capimda selam vermeye calistim ama 😀

34 BRA .... sonunu unuttum beyaz makyajsız kasaydı sanırım leon viaport un orda park halinde görüldü

bugun 34 GM 7523 minibus caddesinde. SJ 801 de caddebostan sahilde yola cikmaya calisirken goruldu 🙂 hatta direksiyonda telefonla konustugum icin selektor yapmaya calisarak kendi capimda selam vermeye calistim ama 😀

Yanımdan geçerken aa benim araba diyodum scw'yi gördüm zaten. Ama selektörü göremedim. puhaha

elinde sticker olan var mı? göndersede yapıştırsak, birileride bizi görse trafikte 🙂

İstanbuldan İzmir Aliagaya kadar yolda hiç SCW ki görmedim-🙂 ben de fiorino ile o kadar yolu geldim beni de gören hiç olmadı.

TL 3071 beyaz cordoba.arkasında kocaman stıcker vardı.😀geçen son durak Ümraniye de gördüm.pttnin önünde park halinde.benim iş yerimin dibi!kimdir?😀

ipeksaray üniversite arasında 06 U 260 beyaz yeni kasa ıbiza cupra görüldü, scw stickeri vardı arkadaş kayserilimidir, kayseri ekibine sordum bilmiyorlar misafir olarakmı kayserideydi yoksa🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt