Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Timuru gördüm E-5 te haliç topkapı arasında ama trafik yoğunluğun yanına gidip bi düt düt yapamadım 😀

Timuru gördüm E-5 te haliç topkapı arasında ama trafik yoğunluğun yanına gidip bi düt düt yapamadım 😀

6 dan itibaren Beşiktaştan beri trafikteydim daraldım 8'de yeni girdim eve yuhh diyorum başka bir şey demiyorum... 😡
düt düt yapsanda baya curcunaydı anlarmıydım bilmiyorum 😀 ambulansı gidemiyordu allah yardım etsin...

6 dan itibaren Beşiktaştan beri trafikteydim daraldım 8'de yeni girdim eve yuhh diyorum başka bir şey demiyorum... 😡
düt düt yapsanda baya curcunaydı anlarmıydım bilmiyorum 😀 ambulansı gidemiyordu allah yardım etsin...

besıktas trafıgı ıllettır walla ta bızım ewın ordan baslar kopru trafıgı

ben tam trafiğin başladığı noktadan (c.bağdan) kaçıyorum yan yollardan 😀 Sen b.düzüne kadar E-5 ten gidiyosun o saatler çok beter gerçekten.

yorumsuz aynı kişi'yi gördüm tahmin ediyosunuzdur😀😀

Sezgin abim benim nerdeyse ikizimi 1 defa bizim evin yakınlarında gördüm benzin alırken..2.'si de Bedük zaten o da gözlükle.. 😀 😀

beduk2.jpg

ben seni ilk defa site kurulduktan sonra erya da gordum
direk abimin kulagina beduk lan bu demistim 😀

dün gece caddebostanda mı gördün alican..
ben orta şeritten giderken birisi ıslık çaldı döndüm baktım ama karanlıkta kestiremedim..
bugün gördüysen de o gördüğün ben değilim 😀 hala evdeyim hiç çikmadim bugün..ama birazdan çıkıcam=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,151Konu
763,906Mesajlar
21,936Kullanıcılar
gkrdenizSon üye
Geri
Üst Alt