seatseko
Kayıtlı Üye

Bende geçen gün internetten aldığım Led sis ampulleri taktım. Öncesi ve sonrasini görebilir siniz. Markası da şu.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Tehlike arz edio![]()
Bende geçen gün internetten aldığım Led sis ampulleri taktım. Öncesi ve sonrasini görebilir siniz. Markası da şu.
![]()
Seat cordoba 2000 model icin bildiginiz yer varmi bodykit malzemeleri satan
Fifty tuning , arayıp sorun derim tam bilmiyorumSeat cordoba 2000 model icin bildiginiz yer varmi bodykit malzemeleri satan
Iletisim numarasi nedir?Fifty tuning , arayıp sorun derim tam bilmiyorum
Dokunmatik dikkat dagittirir. 4 lu flasoru dokunmatik ekrana yaprirmayin. Tehlike aninda elin otomatik dugmeyi kendi bulurcasina gidip acmasi lazim. Sen dokunmatikte 4 lu tusunu ararken kaza yaparsin. Uyarmak benden. Dokunmatik kullanisli degil. Denemek istiyosan evde al eline bi 3310 telefon bakmadan mesaj yaz. Nokta hata yapmadan yazarsin. Ama dokunmatik telefonda bakmadan hatasiz mesaj yazman imkansiza yakin.Jeton düştü 🙂
4lü yerinde kalıcak eski ekranın üst kısmından baslıcak assagı dogru inicek ses dugmeleri falan kalkıcak panel yeniden düzenlencek yani kalan tek şey havalandırmanın çevirme düğmesi klimalar falan herşey dokunmatige alıncak
Iyide 4lu dugmesi zaten orjinal yerinde kalacak ona dokunmicamDokunmatik dikkat dagittirir. 4 lu flasoru dokunmatik ekrana yaprirmayin. Tehlike aninda elin otomatik dugmeyi kendi bulurcasina gidip acmasi lazim. Sen dokunmatikte 4 lu tusunu ararken kaza yaparsin. Uyarmak benden. Dokunmatik kullanisli degil. Denemek istiyosan evde al eline bi 3310 telefon bakmadan mesaj yaz. Nokta hata yapmadan yazarsin. Ama dokunmatik telefonda bakmadan hatasiz mesaj yazman imkansiza yakin.