Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cam mekanizmalarından ses geliyordu camı açtıktan sonra, servise bıraktım hafta sonuna kadar ayrıyız 🙁
Bu arada bu ses gelme sorununun kronik olduğunu söyledi servis danışmanı garantiden değişecek dedi.
Var mı aynı sorundan başına gelen arkadaşlar?
Bugun dış temizlik ve cila yaptim. Cila olarak Sonax car vax kullandim. Uzerinde cizik giderir yaziyordu ama en ifak bir cizigi gideremedi. Tirnak cizigi dahil oldugu gibi duruyor. Ama arabamin tavani, kaputu ve sol arka direk kisminda gunesten kaynakli boya solmasi vardi. Onlari epey azaltti. Arabanin boyasi kendine geldi. Resimlerde pek belli degil ama galeri parlakligi canliligi geldi boyaya. Fazla vaktim olmadigi icin muhtelif yerlerde aralarda kalan cilayi tam temizleyemedim. Bu arada ben cilayi camlara da suruyorum. Mukemmel oluyor. Arabanin rengi ruhsatta Mavi (Antrasit) yaziyor. Ciladan sonra hafif mavilesti sonunda.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.