Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Yatiyor sokakta evin onunde ne yapayım biraktim kendi haline

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah o zaman bu cevabınızdan, ucuza hangisini bulursan kapat sonucunu çıkarıyor teşekkür ediyorum 🙂
valla bugün test ettim tam teşekkülü bir şekilde.
sileceklerin yetişmeyeceği hızda bir yağmur vardı 140-160 km arası tık yok
yumuşak hamur yağmurda frenlemisi ŞAHANE...
ses desen yok gibi
değer skalası da aşağıda yazılı. bu değerlerde lassada yada petlasda bulamadım hep E ve F değerlerinde...
nokian.jpg
[doublepost=1448583740,1448583681][/doublepost]şiddetle tavsiye ederim.
209.90 tl tanesi
4 lastik kargosu da 18 tl tuttu...

Eyvallah o zaman bu cevabınızdan, ucuza hangisini bulursan kapat sonucunu çıkarıyor teşekkür ediyorum 🙂
lastik işleri bütçe işidir..lastik ebatına göre pahalılaşıyor 🙂 ben bu konuda şanslıyım ince yanak olanlar düşünsün 😀 mişeleni gecen sene istanbul-ankara arası -18 de karda test ettim frenleme vs... bizat ayrıca yolda kalan zavallı bmvyi bile çektik kurtardık 🙂 bunla ilgili konuların içinde resimler mevcut bulamadım şimdi.

valla bugün test ettim tam teşekkülü bir şekilde.
sileceklerin yetişmeyeceği hızda bir yağmur vardı 140-160 km arası tık yok
yumuşak hamur yağmurda frenlemisi ŞAHANE...
ses desen yok gibi
değer skalası da aşağıda yazılı. bu değerlerde lassada yada petlasda bulamadım hep E ve F değerlerinde...
Ekli dosyayı görüntüle 10050
[doublepost=1448583740,1448583681][/doublepost]şiddetle tavsiye ederim.
209.90 tl tanesi
4 lastik kargosu da 18 tl tuttu...
lastik işleri bütçe işidir..lastik ebatına göre pahalılaşıyor 🙂 ben bu konuda şanslıyım ince yanak olanlar düşünsün 😀 mişeleni gecen sene istanbul-ankara arası -18 de karda test ettim frenleme vs... bizat ayrıca yolda kalan zavallı bmvyi bile çektik kurtardık 🙂 bunla ilgili konuların içinde resimler mevcut bulamadım şimdi.

teşekkürler _o_

Bu akşam arkadaşları ile gezintiye çıkarttım
2bd9a5b10bb56d6357bb11989f799e26.jpg

kurye ile elden teslime verildi

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt