kirlisakal
Kayıtlı Üye
Miselenden şaşmaBu nokian dedikleri nasıl bi lastiktir çevremde hiç kullanan da yok sormak için. Yakın zamanda lastik almam gerekiyor önerir misiniz?

Miselenden şaşmaBu nokian dedikleri nasıl bi lastiktir çevremde hiç kullanan da yok sormak için. Yakın zamanda lastik almam gerekiyor önerir misiniz?
Miselenden şaşma![]()
Hepsi aşa yukarı ayni alman malı miselen tabi ki.yıl tarihlere tikkat edin
valla bugün test ettim tam teşekkülü bir şekilde.Eyvallah o zaman bu cevabınızdan, ucuza hangisini bulursan kapat sonucunu çıkarıyor teşekkür ediyorum 🙂
lastik işleri bütçe işidir..lastik ebatına göre pahalılaşıyor 🙂 ben bu konuda şanslıyım ince yanak olanlar düşünsün 😀 mişeleni gecen sene istanbul-ankara arası -18 de karda test ettim frenleme vs... bizat ayrıca yolda kalan zavallı bmvyi bile çektik kurtardık 🙂 bunla ilgili konuların içinde resimler mevcut bulamadım şimdi.Eyvallah o zaman bu cevabınızdan, ucuza hangisini bulursan kapat sonucunu çıkarıyor teşekkür ediyorum 🙂
valla bugün test ettim tam teşekkülü bir şekilde.
sileceklerin yetişmeyeceği hızda bir yağmur vardı 140-160 km arası tık yok
yumuşak hamur yağmurda frenlemisi ŞAHANE...
ses desen yok gibi
değer skalası da aşağıda yazılı. bu değerlerde lassada yada petlasda bulamadım hep E ve F değerlerinde...
Ekli dosyayı görüntüle 10050
[doublepost=1448583740,1448583681][/doublepost]şiddetle tavsiye ederim.
209.90 tl tanesi
4 lastik kargosu da 18 tl tuttu...
lastik işleri bütçe işidir..lastik ebatına göre pahalılaşıyor 🙂 ben bu konuda şanslıyım ince yanak olanlar düşünsün 😀 mişeleni gecen sene istanbul-ankara arası -18 de karda test ettim frenleme vs... bizat ayrıca yolda kalan zavallı bmvyi bile çektik kurtardık 🙂 bunla ilgili konuların içinde resimler mevcut bulamadım şimdi.