Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde parcayi nereden alabilirim.. Etka nin ne oldugunu bilmiyorum. Online parca satisimi.. Linki varmi
izmirdesin en yakın seat yetkili servisi yedek parça kısmına git.parça kodunu ver ya da artık ne lazımsa o da yardımcı olur ipucu elinde nasıl olsa 🙂 12 lirayı ödersiniz varsa elinde verir yoksa da 2 gun beklersin cabucak doğuştan gelir.yalnız mesafe uzaksa direk 100 yıl doğuş oto ankara yedek parçaya bakan fatih bey var cok ii insan parayı yolladınmı kargoyla ayağına gelir.artık servislik işin.sanayıde başka yerde zor bulursun.program bu 3 program kullanıyorum.servislerin kullandığı etka ama benımkısı online değil 🙂 etka yaklaşık 10 gblik bi program.2 ayrı ispanya sitesi mevcut ordan da sağlama yapıyorum acaba doğru mu diye 🙂

kediler arabaya çıkmasın diye branda ile kapatıyorumn bu seferde brandaya işiyorlar şerefsizler 😀😀😀

geçen şantıyenın horozu park halındekı cordobamın üstüne cıkmış ayak izlerinden tanıdım 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: ULU
😀😀😀😀 abi kovalıyorum ama fiziksel temasta bulunamıyorum maalesef vicdanım el vermiyor, bide intizarlıdır kediler mübarek hayvan 🙂

12 nolu parça olması lazım doğru mu içteki kapak 🙂 kusura bakma o kadar cok parçası varkı gözüm karardı bian için bence budur
12 6J8839971 Kapı pencere çerçevesi için trim; İç sol; PR-K8R
6J8839971 4W4 karbon siyahı
16+19 nolu parçalarla birlşkte bütün gelecek çok para değildir bence.şimdi verdi namussuz etka çok pahalı adamlarla kavga ettiğine değmez dostum
Marka
VOLKSWAGEN
AUDI
SEAT
6J88399714W4 KAPAK
9.jpg
12,98 TL 😀
@ycalayir
3529139dfaa61d41c71bb0cdaac7de94.png
Servise gittim biraz önce kardeşim..7,5 tl ye taktılar.. Kırık olduğu için garantiye sokamıyorlarmış. 🙂 7,5 tl olmasa uğraşırdım...

Servise gittim biraz önce kardeşim..7,5 tl ye taktılar.. Kırık olduğu için garantiye sokamıyorlarmış. 🙂 7,5 tl olmasa uğraşırdım...
sigaranın paketi bile 10 lira 😀 iimiş bedava.senin adına çok sevindim.trim sesi geliyormu gene işittin mi 🙂

Evet geliyor. Bugün @bora55 ile buluştuk. O da dinledi sesi aynısından onun arabadada varmış.Genelinde var herhalde ben biraz kafama fazlamı takıyorum ne...
yatağa demekki tam oturmuyor az gevşek kalıyorsa arabanın çalışmasından dolayı titreşim geciriyor haliylle plastik oynuyor inceden.benım cordobamda da var o sıkıntı.aslında plastik aksamları yerıne montaj etmeden önce 3m cift taraflı bantla uygun yerden görülmeyecek şekilde yapıştırırsanız kanımca ses yapmaz.20 kg çeken kaliteli bantlar var sökümüde kolay öle japon gibi tutmuyor namussuz 😀

İyi oldu buluştuğumuz. Nedenini bilmesekte en azından ibizada olan birşey olduğunu görmek iyi oldu.

anahtarlık yaptırdım hem kendime dostlarıma 🙂 postanede geliyor 😀
https://****ntent-bru.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/19306_855295357850231_6501773541918652350_n.jpg?oh=801cce4c6b8b740efe583bc3e6764101&oe=556FD4BE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt