eyw yorumunuz ıcın. farları boyle aldım su alma sorunu yok. dıfuzorude ben kestım bu arada..emeğine sağlık çok cix olmuş laa ankaraya gelince buluşalım 😀 haa cordıba haa ibiza arada fark yok 🙂 bu arka far angel çalışması hoş olmuş yıkarken sorun cıkartıyormu acaba !!! olmazsa benım plastık far camını söküp atalım boyarız piano black fıs fısla +bana adres göster cift egsoz çalışması da yaptıralım senin ustaya adam gibi kessin tamponu 🙂
nasıl yani farları satın mı aldınız boyle hazır yoksa önceki sahibi mi yapmış...daha evvel gördüm boyle uygulamaları kapağı söküp atıyorlar içindeki yansıtıcı parlak şeyi sprey boyayla boyayıp tekrar montaj ediyolar falan yani ondan sordum.satın aldısan yerını çabuk söle 🙂 kolay gelsin 🙂eyw yorumunuz ıcın. farları boyle aldım su alma sorunu yok. dıfuzorude ben kestım bu arada..
acaba tırnakları mı kırıldı zarar mı görmüşSağ arka kapısında camın solundaki plastik kapak düşmüş.Sabah uğraştım takamadım...
aldıgım arkadas dedıgınız gıbı camlarını sokup pütür atmıs farlara sorunsuz suan su almıyor.nasıl yani farları satın mı aldınız boyle hazır yoksa önceki sahibi mi yapmış...daha evvel gördüm boyle uygulamaları kapağı söküp atıyorlar içindeki yansıtıcı parlak şeyi sprey boyayla boyayıp tekrar montaj ediyolar falan yani ondan sordum.satın aldısan yerını çabuk söle 🙂 kolay gelsin 🙂
Evet tırnakları kırılmış.Senindemi başına geldi. Garantiye gireceğini tahmin ediyorum...acaba tırnakları mı kırıldı zarar mı görmüş
uygulamayı çok bilmediğim için cesaretimde yok açıkcası 🙂 elimde kalırsa pahalı bide arka stoplar.haa şöle olur ankaradasa aracı aldığın arkadaş o şekil yardımcı olabilir.neyse ankaraya gelince bi kahve içeriz sohbet ederiz...tşkleraldıgım arkadas dedıgınız gıbı camlarını sokup pütür atmıs farlara sorunsuz suan su almıyor.
yoo gelmedi aslında geldi şöle ki hoparlor kapağın tırnaklarını kırdım temizlik esnasında.bakalit tarzı plastık cabuk kırılıyor plastik aksamlar. garantiden değişir mi bilmiyorum sonucda kullanıcı hatası derler gibime geliyor.pahalı bişi değildir plastikler ucuz olurlar üzmezler.ben sana parça kodunu veririm sordurursun olmazsa.gecmiş olsunEvet tırnakları kırılmış.Senindemi başına geldi. Garantiye gireceğini tahmin ediyorum...
Super olur. Cok saol...yoo gelmedi aslında geldi şöle ki hoparlor kapağın tırnaklarını kırdım temizlik esnasında.bakalit tarzı plastık cabuk kırılıyor plastik aksamlar. garantiden değişir mi bilmiyorum sonucda kullanıcı hatası derler gibime geliyor.pahalı bişi değildir plastikler ucuz olurlar üzmezler.ben sana parça kodunu veririm sordurursun olmazsa.gecmiş olsun