Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 7181Ekli dosyayı görüntüle 7182 aracıma piano black calısması yaptırdım çorluda garajında bizleri misafir edip üşenmeden yardımcı olan ellerinden gelen emeği veren tüm arkdaşlardan allah razı olsun tekrar görüşmek üzere ama bu sefer daha sağlam bir kadroyla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok güzel olmuş Emre kardeşim... İsmail in ellerine sağlık... Güle güle kullan... Bu gün görüşemedik ama havalar düzelince yaparız bir modifiye bulyşması...

Bu akşam Günay @WhiTeRaVeN kardeşimle birlikte vagcom çslışması yaptık... Uzun zamandır istediğim selamlama, konfor sinyali sayısı 5, american park, tek tuşla aynaları kapama, geri viteste arka silecek iptali, geri viteste arka sis laöbasının yanması, sellektör yapılınca sislerin de beraber yanması, gündüz farlarını menüden kapatıp açabilme gibi özellikleri aktif ettik... biley daha vardı yine menüye getirdik ama unuttum... Günay kardeşime çok ama çok teşekkür ediyorum tekrar... 🙂

Bir projem var malzemelerin çoğu tamam acaba ÇORLU profesyonel grubu ile daha yakından tanışıp ve aracı mıncıklasak olurmu?
Leon ses yalıtım ve bir kaç işlem bunun için kabul ederlerse atlıyıp geliyim en yakın zamanda hamam buluşmasında tanıştığım arkadaşlar ses versinler bi 🙂 tabi ki her emeğin bir karşılığı vardır. @KİREÇ

Logosuz fk marka panjurum vardı kestım bıctım bal petegı oanjur yaptım🙂
2252f5a24536bed54de1d46b4716e173.jpg

d7d4173575e9fbc3c4c8d433ffda6b24.jpg

Klima kontrollerinin hemen üzerine aydınlatma yaptım...

Ekli dosyalar

• P_20150215_161406.jpg
    P_20150215_161406.jpg
    333.1 KB · Görüntüleme: 24
  • P_20150215_161425.jpg
    P_20150215_161425.jpg
    381.9 KB · Görüntüleme: 22
Bir projem var malzemelerin çoğu tamam acaba ÇORLU profesyonel grubu ile daha yakından tanışıp ve aracı mıncıklasak olurmu?
Leon ses yalıtım ve bir kaç işlem bunun için kabul ederlerse atlıyıp geliyim en yakın zamanda hamam buluşmasında tanıştığım arkadaşlar ses versinler bi 🙂 tabi ki her emeğin bir karşılığı vardır. @KİREÇ
emrecim bu soğuklarda yalıtım olayı biraz zor olur ama diğer konularda yardımcı oluruz tabi.
çünkü davlumbazlar çıktıktan sonra yıkanması falan gerekiyor. bu iş sabahtan akşama kadar sürer.
malum soğuklarda çok üşürüz beyaaaaa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt