Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün büyük bir zevkle Leo'numa kolçak taktım forumdaki arkadaşına aldım çok şık oldu herkese tavsiye ederim bide sticker geldi onuda havalar düzelince onuda yapıştıracam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Dün bakim yaptirdim bugün araç içindeki sari ampulleri beyaz yaptim yanlız bagaj daki led sürekli açık kalıyor neden olur çaresi ne dir

mobil

Dün bakim yaptirdim bugün araç içindeki sari ampulleri beyaz yaptim yanlız bagaj daki led sürekli açık kalıyor neden olur çaresi ne dir

mobil

Selamlar

Aracınız yeni kasa elektronik düzenekli bir araç ise muhtemelen sarı normal ampulleri söküp led ampul taktiniz . Led ampuller normal ampuller gibi elektrik geri dönüşü olmayan ampullerdir bu nedenle aracinizin ampule gonderdigi sinyali geri alamadigindan yani devreyi tamamlayamadigindan öyle bir sıkıntı çıkarabilir aksi halde diğer ariza metodlarina gecebilirim 🙂

Selamlar

Aracınız yeni kasa elektronik düzenekli bir araç ise muhtemelen sarı normal ampulleri söküp led ampul taktiniz . Led ampuller normal ampuller gibi elektrik geri dönüşü olmayan ampullerdir bu nedenle aracinizin ampule gonderdigi sinyali geri alamadigindan yani devreyi tamamlayamadigindan öyle bir sıkıntı çıkarabilir aksi halde diğer ariza metodlarina gecebilirim 🙂

Bunun bi metodu yokmu yada sadece bagaj i sari mi yapicam aslinda benim niyetim ayak alti led di arka bagajdan kablo cektim bi baktim ışık sonmuyor geri soktum o yüzden bi caresi yokmu

mobil

Tabiki var egerki Aracınız da ayak alti yada pedallarin olduğu bölgeyi aydinlatmak isterseniz çok orjinal bir sekilde bez bant kullanarak kablolarini döşeyip aracin park far ve sis fari anahtari yerinden kolayca çıkıyor o bölgeden voltaj alırsanız hatasiz işlem ortaya cikacaktir bagaj içi aydinlatma için led kullanirsaniz şerit led aracin orjinal sari ampulu üzerinde iken bacaklarindan tesisati çekerek lede uygulayabilirsiniz egerki sıkıntı plaka aydınlatması icin problem varsa özel ledler var üzerinde minik devreler tasarlanmış ama araca nizami uyumlu o malzemeyi bul7p kullanmanızı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt