Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçi senin siparişini verdiğin kırmızı da güzel ama smoked sinyal olayini çok beğeniyorum...güle güle kullan...
direk dectane dan mi verdin yoksa tr de bir mağazadan mi
volkan zaten 2 si arasında gidip geldim ama kırmızı da karar verdım arabada kırmızı oldugundan daha ıyı olur dedım .... ve almanyadan arkadasım getırecekins🙂 zaten senın sayende ytakıldı bu aklıma
=) hayirli olsun şemun ama smoked be abi...kirmizi ile siyahin uyumu inkar edilemez..kaldı ki bu smoked olanda zaten sadece sinyal kısmı siyah..komple siyah değil yani
hakılısın ama canlı gorme olanagım yok ve sıyhla kırmızı ıyı duruyır ama smoked olanında ust tarafında koyuluk var ve parlak dursun dıye crystal olan olsun kotu durmaz heralde tesekkur ederım🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.