Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle güle güle kullan Ozan =) valla kendı arabamla ugrasırken aldıgım zevkı senın arabanla ugrasırkende aldım emin olabılırsın.Hava filtreside sen arabayla arkamdayken anladım ki dışarıya cok guzel ses verıyormuş 🙂
çok guzel bır gundu abi bende sana teşekkür ederim,dunde dedıgımız gıbı araba bahane artık buluşmak için 🙂

o hava filtresi de 3. sahibinde 😀😀😀 hayirli olsun ozan el emeği göz nurudur kendisi =)

o hava filtresi de 3. sahibinde 😀😀😀 hayirli olsun ozan el emeği göz nurudur kendisi =)

yok Volkanım geçici olarak aldım, deniyim bi diye ama hakkaten çok güzel ses veriyor aşık oldum, dediğin kadar var 😀

yok Volkanım geçici olarak aldım, deniyim bi diye ama hakkaten çok güzel ses veriyor aşık oldum, dediğin kadar var 😀

yok olm ben zaten cana hediye etmiştim onu =) benim malım değil artık yani😀
1.6 8v dede hayvanlar gibi bağiriyodu 5000den sonra fln..millet kaldırımda yürürken kaçiyodu ama benzin fiyatları coşunca ben yanmiyim can yansın dedim verdim ona😀

1.6 8v dede hayvanlar gibi bağiriyodu 5000den sonra fln..millet kaldırımda yürürken kaçiyodu ama benzin fiyatları coşunca ben yanmiyim can yansın dedim verdim ona😀

ahahha 😀😀 ewet sarfiyatı artıracak heralde öyle gözüküyor, çünkü ister istemez ses gelsin diye çabalıyorsun. ama çoook güzel böğürüyo yaa 🙂

bir dahaki buluşmamıza kadar takılcam sonra takcaz yine Can' a 🙂

anlattim tabiki senin filtreyi o hale getirdigini kendim yaptim demedim 😀
benim kuyumu kazmissin olum resmen sen. bu mu arkadaslik 🙂

yağmurda TEM'de bol bol selektör yedi.. 😛 😀 😀

anlattim tabiki senin filtreyi o hale getirdigini kendim yaptim demedim 😀
benim kuyumu kazmissin olum resmen sen. bu mu arkadaslik 🙂

ahahahah kızıştırmıyım ortalığı dedim ama sen zaten kızışmışsın 😀😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,147Konu
763,896Mesajlar
21,930Kullanıcılar
mar4caSon üye
Geri
Üst Alt