Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün aynı benzinci ve aynı pompa takıntısı oluyo galiba artık yüzünden menzil "0" göstermesinin ardından 56 ya da 58km sonra benzinciye 800m. kala yolda kaldım biraz sapa bi yerde benzinim bitti.. :D :D puhaha
bu konuda yardımcı olan "mfb assistant"a teşekkür ederim.. :D :D

bugün aynı benzinci ve aynı pompa takıntısı oluyo galiba artık yüzünden menzil "0" göstermesinin ardından 56 ya da 58km sonra benzinciye 800m. kala yolda kaldım biraz sapa bi yerde benzinim bitti.. :D :D puhaha

keske orda olaydım uzaktan pıs pıs gulerdım sana :D bu arada okul bıttı hala okulda gorusemdkk

yawru sende yolda kalanların arasına girdin bende bikerisinde tam evin önünde kalmıştım ama sende güzel yerde kalmıştın :D

keske orda olaydım uzaktan pıs pıs gulerdım sana :D bu arada okul bıttı hala okulda gorusemdkk

:D :D

yavru 2 haftadır Pazartesileri okuldaydım hata sende.. :D :D
bu Pazartesi yine okula gelicem galiba yarım saatliğine..

yawru sende yolda kalanların arasına girdin bende bikerisinde tam evin önünde kalmıştım ama sende güzel yerde kalmıştın :D

bu benzinci ve aynı pompa olayından acilen vazgeçmem lazım.. :D :D

aynen ağa kurtul bencede ışık yandımı gir herhangi birine :D

bıcı bıcı yaptı biraz eko biraz gaz yaptı şimdi otooarkta uyuyo ankca es es e kadar benzini kaldı garibimin :D

yıkattım neden bilmiyorum ama yıkatasım geldi halbuki hava kötü.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt