H_G
Kayıtlı Üye
hasan abı o kapı altlarından cıkan ledlerın malıyetı ne.? vede arıza ısıgı yakıormu
Ömer fazla bir maliyeti yok..Metresi 40 TL gibi hatırlıyorum..Arıza lambası yakmıyor..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hasan abı o kapı altlarından cıkan ledlerın malıyetı ne.? vede arıza ısıgı yakıormu
Ömer fazla bir maliyeti yok..Metresi 40 TL gibi hatırlıyorum..Arıza lambası yakmıyor..
bugün aynı benzinci ve aynı pompa takıntısı oluyo galiba artık yüzünden menzil "0" göstermesinin ardından 56 ya da 58km sonra benzinciye 800m. kala yolda kaldım biraz sapa bi yerde benzinim bitti.. puhaha
bu konuda yardımcı olan "mfb assistant"a teşekkür ederim..
bugün aynı benzinci ve aynı pompa takıntısı oluyo galiba artık yüzünden menzil "0" göstermesinin ardından 56 ya da 58km sonra benzinciye 800m. kala yolda kaldım biraz sapa bi yerde benzinim bitti.. puhaha
bu konuda yardımcı olan "mfb assistant"a teşekkür ederim..
keske orda olaydım uzaktan pıs pıs gulerdım sana bu arada okul bıttı hala okulda gorusemdkk
yawru sende yolda kalanların arasına girdin bende bikerisinde tam evin önünde kalmıştım ama sende güzel yerde kalmıştın