Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
soğuktan korumak için arabamı kapalı garajda tutuyorum. çunku onu çok seviyorum. ( bazen kız arkadaşım arabanla benden çok ilgeliniyorsun diye gereksiz bir kıskançlık krizine giriyordu)
yeni yan cita aldim ve govde rengine boyandi,
jantlarim boyandi,
on tampondaki butun izgaralari mat siyaha boyattim,
scirocco anteni taktim
ve COILOVER takildi 😱key:
yeni yan cita aldim ve govde rengine boyandi,
jantlarim boyandi,
on tampondaki butun izgaralari mat siyaha boyattim,
scirocco anteni taktim
ve COILOVER takildi 😱key:
bluetooth seçeneği için araştırmadayım, önceki kadar sık kullanmasam da yeni proje başladığında işime yarayacağı kesin. hem telefon olayı çözülecek hem navigasyon, üstüne bide film keyfi ohhh yeme de yanında yat. Birde eski modellerden çıkmacıdan iç kararan dikiz aynası mı baksam ne yapsam, tesisatı hazır mıdır acaba? iç kararan dikiz işe yararmı dersiniz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.