Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıkatmadan silme abicim bezle toz bi araya gelince zımpara gibi oluyo 🙂

Yok serhatım araba tertemizdi ama camlar inceden tozlanmış sadece camları ve sanrufu sildim bastırmadan inceden😀

Bu arada senin bz plakalı leonu akşam libadiye 'ye çıkarken sağda park halinde gördüm....

Yok serhatım araba tertemizdi ama camlar inceden tozlanmış sadece camları ve sanrufu sildim bastırmadan inceden😀

Bu arada senin bz plakalı leonu akşam libadiye 'ye çıkarken sağda park halinde gördüm....

Evet abi araç göztepeye satıldı çok gören oluyo hep gözümüzün önünde 🙂

20 lıra yıkamaya para verecegıme 50 lıra benzın aldım benzınlıkte bı guzelde ıcı dıs kendım yıkadım 🙂 eve gırene kadar dısı hep camur oldu yollarda bırıken su bırıkıntılerınden dolayı.. birde istanbul park yolunda bır ferrarı ye kafa tutmak ıstedım aramızda 500 mtre vardı ondeydım 190 ı gordum o buyuk ıhtımal 300 le gectı gıttı yanımda 🙁🙁 😀😀

img1830vm.jpg

Motorunu ellerimler temizledim.Önce yağ sökücü sonra pas sökücü peşinden süngerle fırçayla temizleme sonundada sıcak suyla durulama yaptım son olarakta parlatıcı ve mekanik eklemlere sprey yağlama cillop gibi oldu.😀😎

xx

img1830vm.jpg

Motorunu ellerimler temizledim.Önce yağ sökücü sonra pas sökücü peşinden süngerle fırçayla temizleme sonundada sıcak suyla durulama yaptım son olarakta parlatıcı ve mekanik eklemlere sprey yağlama cillop gibi oldu.😀😎

xx

Maşallah sıfır gibi olmuş desem abartı olmaz 🙂

herbiden tertemizolmuş

ben gezdim akşamda go cart yaptım ama arabamla değil

Ben yarın veriyorum Meguairs'e bakalım napıcaklar🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt