Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doktoru görünce düzeldi namussuz bugün 😀

toledo için yağ ve hava filtresi aldım yarın motor yağıda alcam 5,5 lt sonra yağ değişimi 🙂 300 000 km bakımı geldide 😀

5.5L mi yağ alıyo Toledo.. 🙂

tüketim değerlerim güzelleşmeye başladı dikkat de etmedim nasıl oldu anlamadım. Sabah İzmit'e giderken gazladım ofisten içeri girerken 9.4 olan değer akşam dönüşte eve geldiğimde 7.8 olmuş anlamadım bu işi ben 😕 Tek fark bikaç gün önce BMC performans filtresini kapak açık kullanıyordum gürültüden sıkıldım 2 gün önce kapattım başka hiç bir şey yapmadım.

dönüşte de gazladın mı Faruk abim.. 🙂

şöyle güzel bi temizlik yaptım kendi ellerimle. mis gibi oldu valla 😀

Bugün seatıma iyi davrandım, sakin sakin geldim şirkete, sevdim okşadım konuştum onunla sevgimi paylaştım puhaha

Dün yıkkattımmmmm o kadar haftalardan aylardan yıllardan sonra ve ön ve yan camlara da yağmur kaydırma dene bişy yaptırdım

öğlen kayadibine gidip ayna kapağı boyandı + cam fitili sipariş etmiştim onlar takılacak

Orjinal spoiler sipariş ettim perşembe cuma takılacak

Dün yıkkattımmmmm o kadar haftalardan aylardan yıllardan sonra ve ön ve yan camlara da yağmur kaydırma dene bişy yaptırdım

ahhaha ben onu her sene yapıyorum.. ama daha da güzeli babam o güzelim amerikanlarının camlarına eskiden elma sürermiş hatırlatiyimde onu anlatsın sana bitanem hahahah 😀

Bugün şanzuman yağı değişti komple ve rot ayarı ile finish balans yapıldı....😱key:

Bugün maslakta Forge Dumpvalve ve Greedy boost gouge takıldı ......😱key: biraz hızlandım frenlemem lazım 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,154Konu
763,915Mesajlar
21,955Kullanıcılar
rzbrdkcSon üye
Geri
Üst Alt