Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün yine her iki günde bir yaptığım gibi yıkadım cilaladım haftasonuna temiz girelim diye, çamur yağmış demin arabaya indim büyük hayal kırıklığına uğradım 🙁
bugün seatıma sövdüm 😡 2 haftadır tık demeden okuduğu mp3 cdyi bugün okumamakta ısrar etti başka bi ton cd denedim hepsini okudu diğer cdyi okumadı çıldırmaya az kalmıştı bende cdyi parçaladım rahatladım 😀
dün akşam eve gelince gene bi mp3 cd çektim arabaya taktım anında okudu şimdide bi sorun yok faruk abi arada bi arabayı yıkatırken hava tabancasıyla içini temizliyorum belkide 2 haftadır temizlemediğimden olmuştur 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.