Bugün ilk kez istanbul trafiğine çıktım :D

valla bence anadolu yakasında trafık kurallarına daha cok uyan var ama avrupa cambazlık tolga mınubus yolunda aracmı kullanılır sende ya ın sahıle🙂

ya napim doktora gidiyodum 😀 ama bu rampada dur kalklar strese sokuo insanı 😀

Hayırlı olsun alışırsın kısa zamanda ayrıca kazasız belasız kullanman dileğimle 😱key:

Annemin arabayı kaçırıyordum lisede yokuşta trafik sıkışmasın diye dua ediyordum😀 Yokuşlarda dur kalk trafikte sol ayakta zıplama var mıydı size😀

zıplama ? şunu sölim ben kırmızıya yokuşta yakalandığımda yeşil ışık yanmasn die dua ediyodumpuhaha devir 5000 lere fırlıyo arada spin atarak kaldırıyodum 😀

zıplama ? şunu sölim ben kırmızıya yokuşta yakalandığımda yeşil ışık yanmasn die dua ediyodumpuhaha devir 5000 lere fırlıyo arada spin atarak kaldırıyodum 😀
Zıplama derken benim ayağım titriyordu çok fena debriyajın üstünde trafikte dururken zıp zıp zıplıyordu stresten engel olamıyordum🙂

Bende çok tırsıyorum yokuşlarda DSG kaydırcak diye 😛Şaka bi yana boş alanlarda bence alışana kadar kullan bol bol sonra takıl kafana göre .İstanbul trafiğinde kullanıosan melek gibi biri olman lazım hiç sinirlenmicen rahat olcan 🙂

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,956Kullanıcılar
blackserpentSon üye
Geri
Üst Alt