Buda benim kirlimmm :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emre_F
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 14149 Arkadaşlar biraz kirli ama, Herkese iyi akşamlar Kazasız sürüşler... 🙂

Allah kaza bela vermesin. En sonunda bir FR İbiza aldıracaksınız bana 🙂 @KİREÇ abi bugün uyku tutmadı galiba 😀
[doublepost=1483914986,1483914908][/doublepost]
Ekli dosyayı görüntüle 14149 Arkadaşlar biraz kirli ama, Herkese iyi akşamlar Kazasız sürüşler... 🙂

Allah kaza bela vermesin. En sonunda bir FR ibiza alıcam gibi duruyor. Çok kibar araba ya 🙂 @KİREÇ abi uyku tutmadı sanırım bugün 😀

Allah kaza bela vermesin. En sonunda bir FR İbiza aldıracaksınız bana 🙂 @KİREÇ abi bugün uyku tutmadı galiba 😀

Allah kaza bela vermesin. En sonunda bir FR ibiza alıcam gibi duruyor. Çok kibar araba ya 🙂 @KİREÇ abi uyku tutmadı sanırım bugün 😀
anca fırsat buldum
uykumdan fedakarlık ediyorum şuan...😉

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN

Aynen bende eğer araç değiştirirsem ilk arayacağım yine ibiza yada leon olacak 🙂 🙂 🙂

39,131Konu
763,857Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt