2 ay kadar önce aynı firmanın cam filmi uygulaması vardı ,kampanyalı 3m film ya da solar film için 99 lira fiyat vermişlerdi , bende gitmeden önce yaklaşık 2-3 kez aradım hani bi aksilik falan olmasın diye, Abi yerimiz şurası , saat 12 gibi sizi bekliyoruz dedi , tam 12 de oradaydım.
Neyse çektim arabamı içeri , bekliyorum , hangi filmi çekeceğimize karar verecez , seçtim 2 numarayı , adam demez mi , abi senin seçtiğin filmden 99 tl olanı kalmadı , 159 liralık tan verecez, ben bi anda küplere bindim tabi , aynı filmi gösteriyor , kalitesine bakıyosun 3m le falan alakası olmayan bi film , durduk yerde bana 99 yerine 159 tl fiyat çekiyor.
Şimdi soruyorum , madem elinde film kalmamış , (film de aynı film ne farkı varsa , ikisinde de uygulanan otomobilde camlar çizik içerisinde) niye 2-3 kez aramama rağmen beni uyarmıyorsun ? Diyelim uyarmadın , ben kalkıp 50 km öteden gelmişim (allahtan başka işim vardı orada da boşuna gitmiş olmadım) sen bana kalkıp bi özür bile dilemiyosan , bu esnaflık değildir. Ha bu esnaflıksa bizimkilerin yaptığı nedir, kapatıp gidelim biz o zaman...
Kimsenin yaptığı işi sorgulamıyorum, sahibinden ilanında yorumlar full kapalı , nereye yazsam diye düşünüyordum , buraya nasipmiş...Şu 99 tl'ye yapılan uygulamanın detaylarını bilmiyorum ancak , sürprizlerle karşılaşmayasın diye söylüyorum ayberk bunları...