Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dou bu aracla ılgılı sıteye bırseyler yazdı.Adanada kı sahıbı sıte uyesı douunun arkası herhalde ve burada yazan fıyattan daha dusuk bır fıyata zamanında arkadası almış.Araç temizse iyi bir pazarlıkla alınabılır.
olabilir abi🙂 neyse buraya yazayım arabaya daha önceden tüp takılmış ön tampon fiber kmsi 140dan daha fazla imiş. düzen tutmuyor uzak durun diyorlar. dou ile de konustum telefonda o da aynı şeyleri söyledi tanıdıgı bir araba onunda görünce yazar zaten. boya konusuna ise baktırmak lazım
Bu arabayı yanlış hatırlamıyorsam daha önce de başka bir şehirde ilanda görmüştüm, hatta o zamanda forumdan bir arkadaşımız sormuştu sanırım pek tavsiye edilmemişti.. O zaman ilanda kötü görünüyordu, şimdi sanırım galerici cila vs yaptırmış sadece albenisini arttırmış.. Yani olumsuz gibi mehmet kardeşim..
aracı osmaniyeden aldık.. 21 bin tlye adanaya geldi. murat isimli bir arkadaşım aldı. para harcadı fakat üstündeki parçalar öyle ahım şahım kaliteli parçalar değil. intercooler mesela adanada bi radyatörcüde yapıldı. egzoz sistemi hakkında bir bilgim yok. arabayı adanada ciddi yürürken görmedim ben. bide sizi ne kadar ilgilendirir bilemem görüş sizindir ama araç tüplüydü 🙂 biz adanaya öyle aldık yani 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.