TORO_BLANCO
Kayıtlı Üye
Sağolasın dostum, herkese çok teşekkür🙂
bu jantın agırlıgını araştırmak gerek aslında
Sağolasın dostum, herkese çok teşekkür🙂
cs de geçiyordu bu galiba, ama babayı alırsın anlamına da geliyor, bunuda bilmen de yarar var bence: )yani bana babayı alırsın bu jantı anlamını çıkardım ben, o yüzden biraz daha be carefull canım benim🙂
Var var.. ama siz o anlamını bilmiyormuşsunuz galiba, neyse problem yok jant bulundu. Yani komut gecersiz😎
Var var.. ama siz o anlamını bilmiyormuşsunuz galiba, neyse problem yok jant bulundu. Yani komut gecersiz😎
O janta o parayı vermektense bunu alım derim ben...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-audi-orjinal-a5-janti-18-inc-sifir-32487507/detay
aldnızmı jantı???
seninde dediğin gibi hiç tanımadığın daha önce muhattap olmadığın biri sana nie ' babayı alırsın ' gibi bişey sölesinki sen hiç düşündünmü bunu peki ???Hiç kompleksli değilim kardeşim kendimle aşırı barışığımdır ve insanlara yukardan bakmayanlarla çok çok ii anlaşırım, yanlış anladım evet çünkü o cümlenin bir çok anlamı var biraz daha okursan ya da ararştırırsan öğrenirsin. Yani dolaylı olarak siz başka anlamını ben başka anlamını biliyormuşum o yüzden anlaşmazlık oldu, ve olay çözülmüştü. senin açıksözlü ukalalığının gerek yoktu yani, tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma! Benim mütevazi ya da kompleksli biri olduğumu burda kimse bilemez heleki benle 1 kere olsun muhattap olmamış sen hiç bilemezsin çapını bil konuşmalarına dikkat et daha olgun olmaya çalış. Eleştireceksende doğru kelimeleri bul canım benim tamam mı?