Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracımın jantını beğenmiyorum o yüzden bu jantı arıyorum ama bi türlü bulamadım bu jantı satan biyer varmı veya bi site bana bulabilirseniz çok minnettar olurum
aracımın jantını beğenmiyorum o yüzden bu jantı arıyorum ama bi türlü bulamadım bu jantı satan biyer varmı veya bi site bana bulabilirseniz çok minnettar olurum Ekli dosyayı görüntüle 18124
aracımın jantını beğenmiyorum o yüzden bu jantı arıyorum ama bi türlü bulamadım bu jantı satan biyer varmı veya bi site bana bulabilirseniz çok minnettar olurum Ekli dosyayı görüntüle 18124
Aracın fr jantı bu ama araç daha doğru dürüst yollarda bile görülmedi. Replikasını bulmak zor ya servisten alacaksınız ki ben sordum fr 18” leon jantının tanesine 1800 tl dediler lastik hariç araçla opsiyonel alırsanız ama 2000 tl 4 jant + 4 lastik
Bendede kırmızı 2018 ibiza var bu jantlardan çok aradım bulamadım . audi ninbuna benzer jantı var replika alabilirsin . fakat garantiden kısmi çıkacağınfan ve yay vs gerwktirdiği için vazgeçtim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.