bu araclar on numara

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atay78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[MENTION=26113]halil001[/MENTION] sana gelsın bu vıdeo olmadı subaruyu alamadın bole bısey alak sana 😀

vallaha süper olur 😀 😀 ama ben gerçeğini tercih ederim 😀

ahhh ah anlıyorum sizleri gençler, çocukluğunu yaşayamamış olmanın vermiş olduğu hezeyanlar bunlar, bir psikolojik danışman olarak söylüyorum bunları ciddiye alınsın lütfenpuhaha

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

vallaha süper olur 😀 😀 ama ben gerçeğini tercih ederim 😀
halilim nerdesin sen kaç zamandır hayırsız🙂

ahhh ah anlıyorum sizleri gençler, çocukluğunu yaşayamamış olmanın vermiş olduğu hezeyanlar bunlar, bir psikolojik danışman olarak söylüyorum bunları ciddiye alınsın lütfenpuhaha

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

halilim nerdesin sen kaç zamandır hayırsız🙂

hahaha artık bır psıkologumuzda var abı benım bır suru sorunlarım var danısmanım olurmusun bayan tercıhımızdı ama napalım yokluk 😀

Şimdi olsa kumandalı küçük bir araba yine oynarım 😀 Şu nitrolulardan alıp kapışmak var ahhh 😀
Küçükken kumandalı arabalarım olurdu hala hatırlarım, hep orasını burasını söker motorunu alır pille çalıştırırdım 🙂
O zamandan başlamış sök tak uğraş işleri bende 😀

hahaha artık bır psıkologumuzda var abı benım bır suru sorunlarım var danısmanım olurmusun bayan tercıhımızdı ama napalım yokluk 😀
hayırsız olurum tabi, bayan tercihiymiş hahahahah onlar bu meselelerden anlamaz. erkek karmaşık yaratıktır her ne kadar bayan dense de. en kısa zamanda senin 10-15 yaşlarına sonra da daha küçük yaşlarına bir inmek lazım🙂

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt