AlperMertKocak
Kayıtlı Üye
arabanın arkası çok şık bence bu arabayı durumunuzdan dolayı alabilirsiniz ama her bindiğinizde eski arabanızın daha dolu olduğunun burukluğunu yaşıyacaksınız siz bilirsiniz
haklisin kardesim ama ne yapalim sartlar buna yetiyo ama daha emin degilim yarin gorucem araci ona gore karar verecem hayirlisi artik...abi plaka tam senlik 🙂 beyaz sunroof lu istiyodun ama madem şartlar elvermiyo ev almışsın bence düşünebilirsin bu aracı.
gerçi ' oğlum niye siyah aldın ya ' değişini unutmadım 😀
eyvallah dursunum.zaten araci aldigim gibi yanina gelicem ince isleri icin.yarin gorucem araci bakalim hayirlisi artik...en kötu kaplarız erkan abıcım ya cok sıkıntı degıl bence arac temızse kacırma bencede
sen istedikten sonra kim ne diyebilir..sadece plakaya takılma temiz ise istiyorsanda al babacım..her zaman satarsıncezmi baba ne yapıcamı tam olarak bılemıyorum eskı aracımı bılıyorsun yani bu fıyata uygundur dıye düşünüyorum km de iyi ama eksigi çok bana gore ve alınca arkadaki spoyleri hemen indiricem normal takıcam.tüpde takmak lazım buna ne dersin abi degermi acaba.plaka beni yedi bitirdi ne bileyim heves ettim işte.sonra demeyin madem aynısını alıcaktın niye sattınkı eskı aracını daha doluydu dıye ?🙁
eyvallah babacım yarin gorucem araci bakicaz hayirlisi artik.sen istedikten sonra kim ne diyebilir..sadece plakaya takılma temiz ise istiyorsanda al babacım..her zaman satarsın