Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hava kanalı olmayan düz brembo disklerde var yigit ama cogu kitte ya hava kanallı yada delıklı oluyor dıskler,bu ara cın malı brembo dıskler cok moda oldu onlardada hava kanalsızlar mevcut
benim brembo kapaklar bundan değil biraz daha uzun ve ortadandan delip tek vida ile tutturluyo resmini ekledim bendekilerdede brembo yazıyo tabi s line değil🙂
bunlarda güzel hayırlı olsun
evt çok zahmetli kapak almıştım bana yapımını anlattılar..vazgeçtim iade ettim başka bişi aldım..deldirmek istemedim...silikonla tuttumak iyi değil golfu olan bir arkadaşım o şekilde tuttumuştu..yolda giderken takur tukur çat pat düştü ve teke altınd kaldı başka hasar da verebilirdi
koçtaştan kırmızı sprey boya aldım bi güzel kendim boyadım süper de oldu ne gereği var bu kadarına eninde sonunda diskler fren yaptıkça kararacak değil mi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.