Branda hangi kumaş??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pilli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende var 1 senedir kullanmıyorum, sende kullanmayacaksın ama al 😀😀😀 hee araçtan uzun süre ayrı kalacaksan eyvallah, ben kedilerden korunmak için aldım ama bu seferde brandaya pislediler, şimdi pompalı tüfek aldım kafam raad 😀😀😀
[doublepost=1455558034,1455558008][/doublepost]konuda hortlamış gerçe ama neyse 😀😀😀

İnsan brandayi takarken de ilk başlarda tamam da sonradan usenmeye başlıyor sonrada torbaya kaldırıp nereye koyduğunu unutuyorsun...

bende var 1 senedir kullanmıyorum, sende kullanmayacaksın ama al 😀😀😀 hee araçtan uzun süre ayrı kalacaksan eyvallah, ben kedilerden korunmak için aldım ama bu seferde brandaya pislediler, şimdi pompalı tüfek aldım kafam raad 😀😀😀
[doublepost=1455558034,1455558008][/doublepost]konuda hortlamış gerçe ama neyse 😀😀😀
murat abı gece gece yıktın benı gene o pompalıdan bende ıstıom 😀

Valla bende Seatin servisinden orjinal brandasını almıştım.Bildiğin arabanın üzerine oturuyor süper bir görüntüsü var.650 TL vermiştim ücret olarakta.Gel gelelim kaç defa taktın derseniz 1 kere taktım sadece :O 😛

Valla bende Seatin servisinden orjinal brandasını almıştım.Bildiğin arabanın üzerine oturuyor süper bir görüntüsü var.650 TL vermiştim ücret olarakta.Gel gelelim kaç defa taktın derseniz 1 kere taktım sadece :O 😛

650 nedir ya naptın hocam 😀😀

650 tl ye branda alsam kendimi kapatırım hergün 😀 😀

Ben biraz orjinalciyim ondan oluyor hep bunlar

Sent from my iPad using Tapatalk

Hatta işte o an

83e7ad4cd28c9f29e61cb8fc8e5214bb.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt