Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi elinde fatura varsa veya aldığına dair bir kanıt. git şikayet et tazminat fln alabilinirmi bilmem ama alınıyorsa kesin al derim. airbaglerin parasınıda geri alırsın şikayet edersen kavgayla dövüşle uğraşmayın abı kavgayla bıryere varamayız. en iyisi şikayet etmek.
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar adama arabayı yaptırdıktan sonra ne fiş ne fatura bişe vermedi benimde hiç aklıma gelmedi istemek herneyse adamı aradım durumu anlattım adam airbaglerin olduğunu ama farklı bi sistemle araca yaptığını söyledi pek ikna olmadım şimdi Ankara'da olmadığını Ankara'ya gelince kendi yaptığım sistemi gösteririm dedi servise söyledim servis ne sistemi bu airbagler sadece tek sistemle takılır ve osistemin kabloları kesik dedi bakalım adam bi gelsin Ankara'ya sistemini göstersin bi gerekirse anladığı dildende konuşuruz mahkeme felanda çok uzar oyüzden mahkemeye vermem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.