safa sende adamları maıl bombardımanına tuttun bırakta adamlar sana bıraz saka yapsın
Safa adamı nasıl darlamıssınkı sana boyle salak b saka yapmıs🙂Bayagı heycanlısın araban gelcek dıye ama haberın kolpa oldugu bellı zaten,sen o heycanla kaptırmıssın kendını aksam aksam🙂
iyi yapmışlar hahahaha
Bence bunu elinde koz olarak tut.Vatandaş seninle samimi olmak istemiş o zaman aracın geldiğinde ekstradan bir takım hediyeler falan iste.🙂Vermezse bak bu maili amirlere gönderirim falan gibi korkutma taktikleri işe yarayabilir.😀
Safa dedim sana linkten belli zaten abi işin rengi.. 🙂
bence adamları her dakika arayıp mail atmaktan boğdun sonunda böyle bişy yapma gereği duydular 😀 tabi hoş birşey değil buda o şirketin ne kadar kötü ik cısı olduğunu gösterir aşkım sen geç ik nın başına 😀
ben özel siparişle 3 ay sonrasına araba alsam o 3 ay içinde hevesim geçer arabadan soğurum 😀
ik : insan kaynakları olmakta 🙂
Neyse ki geçmiş olsun hadi..🙂Tekin abinin dediğini yapabilirsin...😀
safa sana yapılabilecek en kötü şakayı yapmışlar. 😀
arkadaş bi kere arabayı benden habersiz başka yere çekmiş sonra çalınmış diye şaka yaptıydı 😀
Doğuş benim teslim almaya gideceğim arabamı vurmuştu..sabah sabah telefonda söylediler çamurluk vs. boyanması gerekiyo diye..indirim falan yaparız dediler de ben de biraz sövüp almıyorum o zaman diyip kapatmıştım.. 😀 😀