Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi o dediğin pakette
iç + motor + dış koruma vardır
meguiarsda hepsini 500 tl ye yaptirabilirdin kiziltoprak şubede...
komple diş 250
motor 150
iç 200 dü
hepsini bi arada yapinca indirimle 500-550 ye yapiyolardi..
abi o dediğin pakette
iç + motor + dış koruma vardır
meguiarsda hepsini 500 tl ye yaptirabilirdin kiziltoprak şubede...
komple diş 250
motor 150
iç 200 dü
hepsini bi arada yapinca indirimle 500-550 ye yapiyolardi..
abi benim yazığım fiyat ta her şey dahil fiyatıydı. İç dış motor. Bakırkoyden fiyat almıştım ama bir seneden fazla oldu heralde. Çok mu yüksek bir rakam ? Piyasasını tam bilmiyorum açıkçası.
abi benim yazığım fiyat ta her şey dahil fiyatıydı. İç dış motor. Bakırkoyden fiyat almıştım ama bir seneden fazla oldu heralde. Çok mu yüksek bir rakam ? Piyasasını tam bilmiyorum açıkçası.
çok değil aşırı yüksek bir rakam..
ha yanlız şu da var ki ziebart premium / nano vs. gibi laf salatalariyla sadece boya korumayi 400-500tl ye yapiyor zaten..
yurtdişi forumlarını biraz gezecek olursaniz ziebart in boya koruma konusunda türkiyedeki kadar aktif olmadiğini, amatör ve profesyonel uygulama yapanlarin çantalarinda 1 tane bile ziebart ürünü olmadiğini göreceksiniz =)
ziebarta 1400 vereceğine meguiarsa 500 ver kalan 900 le aracini güzelleştir =)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.