Bolu abant buluşmasi albüm

[MENTION=666]mrtsnr[/MENTION] rresimler nerde kardeşiiiim

Abi bizim sitenin internetinde sıkıntı var. Turkcell superonline fiber internet. Ama ahtapot bozulmuş 8ekimde yapılcak. Onu bekliyorum yapılsın atıcam

[MENTION=666]mrtsnr[/MENTION] Muratcım eline emeğine sağlık...

Çok güzel buluşma olmuş ellerinize saglık cezmi baba malum askerdegim yoksa kaçırmadım biliyorsun ama seneye Eylül'de ordagim varmı ozamana uzun yol 🙂 herkezin ellerine saglık resimlerden müthiş gözüküyor umarim burdan cikincada büyük bir buluşmada olurda orda oluruz herkeze hoş sohbetler kolay gelsin 🙂

Çok güzel buluşma olmuş ellerinize saglık cezmi baba malum askerdegim yoksa kaçırmadım biliyorsun ama seneye Eylül'de ordagim varmı ozamana uzun yol 🙂 herkezin ellerine saglık resimlerden müthiş gözüküyor umarim burdan cikincada büyük bir buluşmada olurda orda oluruz herkeze hoş sohbetler kolay gelsin 🙂
sen sağ sağlim gel izmir yaparız babacım

Sen hayırlısıyla gel bakalım bi 😱key:

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt