Merhabalar, Leon aracımın marşpiyellerini yenilemek için Leon Club Türkiye instagram sayfasının satış sayfası olan Leon marketim üzerinden marşpiyel seti aldım fakat malzeme kalitesini beğenmedim. Kaportacı da sağolsun saçma bir şekilde montaj işlemi yapmış. Ön ve arka çamurluktan vidalama işlemi yapılırken gelişigüzel yapılmış. Hatta sol marşpiyelin arka kısmını vida atarken çatlatmış. İşim olduğu için aracın başında değildim. Neyse olan oldu. İnternetten biraz bakındım. Davlumbaz vidasını söküp marşpiyel üzerinden aynı yerine monte ediyolar. Bana da mantıklı geldi. Hem görsel olarak da pek sırıtmıyor. Bu konuda Zonguldak Ereğli çevresinde yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ayrıca marşpiyelleri monte ederken nelere dikkat etmeliyiz ? Ön ve arka çamurluktan vida atılmalı mı ? Altlardan vida atılmalı mı ? Montaj için 3M çift taraflı bant mı kullanılmalı veya dayson tarzında bir yapıştırıcı mı kullanılmalı yardımcı olabilecek var mı?
Diğer bir konu ise malzemeyi nereden tedarik etmeliyim? Leon Club Türkiye 'nin tedarikçisi olan Autotoptan Otomobil satış yapmış olduğu marşpiyeli ve yarasa aynanın pek kaliteli olduğunu söyleyemem.
Sanki mevcut arabanın üzerindeki marşpiyeller daha estetik duruyordu. Bu marşpiyellerin kalitesi veya farklı bir çeşidi mi var ? Ürünleri satın alabileceğim bir yer önerir misiniz?