Body kit yapışkan

Batuhan furkan

Kayıtlı Üye
Merhabalar yeni body kit yaptırdım 2 gğn oldu ve yağmur yapacakmış yarın silikonlarına yeni olduğu için zarar verir mi yağmur acaba ?

Yapilan yer ne ile yapistirdi ne kadar süre su temas etmesin dendi? Eger siyah silikon ile yapildiysa (kaportacilarin kullandigi dyson) 1 gun su temas etmese yeterli. Ondan sonra zamp gibi kalir yerinde hicbirsey olmaz.. baska birsey ile yapistirildiysa bile 2 gunde tam mukavemetle tutmasi gerekir diye dusunuyorum.

Siyah silikon ile yapıştırıldı aradan 2 gün geçti bugün bantlarını çıkarttım yasak olduğu içinde kapalı bir yere alamadım maalesef birşey olmaz dimi hocam ? Birine sordum ıslak yerde bırakma dedi emin olamadı da

Siyah silikon yaklasik 4 saatte koyu kivama gelir tutunmaya baslar. 12 saatte baya baya donar. 24 saatte tam donar birsey olmaz bu vakitten sonra rahat ol 😉 hayirli olsun..

Bence gayet sade ve guzel olmus ustune jantta fena gitmez hani 🙂 güle güle kullan inaallah.

Siyah silikon ile yapıştırıldı aradan 2 gün geçti bugün bantlarını çıkarttım yasak olduğu içinde kapalı bir yere alamadım maalesef birşey olmaz dimi hocam ? Birine sordum ıslak yerde bırakma dedi emin olamadı da

hıc sıkıntı yapmayın dyson ıcın tam vukavemet 48 saat ve tam 48 saat olmus kutuk gıbı tutmustur o 🙂

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt