Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

BMW Sauber'in yeni sahibi Qadbak

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
bmw_09_car_test_barcelona2.jpg


BMW, Qadbak Investments şirketinin, Hinwil merkezli takımı satın almaya karar verdiğini duyurdu.

Alman otomobil üreticisi, sezon sonunda Formula 1'e veda edeceğini açıklamıştı. Şirket, aylardır ilgili taraflarla satış görüşmeleri yürütüyordu.

BMW'den bugün yapılan açıklamada, takımın, İsviçre merkezli Ortadoğu ve Avrupa firması Qadbak'a satışına ilişkin bir sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Açıklamada, "Böylece Hinwil merkezli takım için güçlü bir yatırımcı bulunmuş oldu. Qadbak'ın takımdaki hissesi, İsviçre vatandaşı Lionel Fischer tarafından temsil edilecek. BMW Qadbak ve Sauber Team'e 2010 ve gelecekte başarılar diler" ifadeleri kullanıldı.

Bu arada takımın satış açıklamasının, FIA'nın gelecek sene griddeki boş yeri Lotus'un dolduracağına duyurmasından hemen sonra gelmesi dikkat çekti.

TurkiyeF1.com
 
Okuya okuya sayende F1 konusunda eh bilgi sahibi oldum :D
 
Geri
Üst Alt