Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BMW 5.20 i bu araçlar hakkında bilgisi olan varmı?almaya niyetlendim
190binde motor yapılmış diyor. Bizde 240binde A4 vardı B6 kasa 1.6 motor. Motor ne revizyon istedi ne sorun çıkardı. BMW motorları biraz hassastır dikkat edin derim.
Ben bunun otomatik olanını kullandım ya araçtan dı yada o zamanlar babamın arabası olan vito dan inip ona bindigim için di bilmiyorum çok hantal bir araç ve çok aşırı yakıtı vardı.
Şöyle diyeyim 99 yılının 2.yarısından sonra çift vanoslu BMW'ler üretildi kesinlikle bundan al. İmkanınız varsa 5.20 değil 5.25, 5.28, 5.30 bakın. 5.20 yetersiz gelebilir size hem yakıtı diğerlerine nazaran çokta düşük değil onu belirteyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.