Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte ispanyadaki fabrikaya girerken çekilmiş Leon..Şimdi o gördüğünüz fotoğraflardaki full+full leon değil,büyük ihtimal türkiye paketinde o led farlara fiyat farkı ödeyeceğiz..İlk fotoğraflardaki hali hoşuma gitmişti ama bu kadar yakından bakınca yeni cıkan kore arabaları ile bile benzerlik gördüm..
arkadaşlar yinede kore hyundai kia modellerinden daha sportif değilmi sizcede yani ben yine spor bir araç alacak olsaydım uygun fiyatlı leonu alırdım diğer koreliler daha çirkin bence bu yinede güzel durmuş ama şu anki bindiğim kasanın şekli yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.