Birşey Sorucam..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crawlinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
el freni çekikse düzgün bi şekilde arkası oturmuştur sadece hacimli bi motor olmadıktan sonra kalkıp gitmesi imkansız gibi bişi arabanın bu şekilde..

ama ben 1-2sn. sonra kapattımı anlamadım araç durur halde vitesteyken zaten çalışamaz.. 🙂

bunun dışında bişi olmamıştır zaten çok büyük ihtimalle arabaya..
aktarma organlarına ya da trigere olsa olsa bişi olurdu ama çalıştığına göre np.. 🙂

Anlamadıgım kısım su araba vıteste dıyosun 2 de calıstı dıyosun tamam araba calıstı dıyelım,pekı saglam baskı balata ıle nasıl olurda araba ıkıncı vıtesteyken oldugu yerde durur ve calıstıgı halde b kac sanıye sonra kapatabılırsın ? nasıl stop etmez ? Belkıde calıstıgını sandın o anda ve patıkle dırek anahtara kostun kontagı tamamen kapattın ? Mantıklı dusunursen araba hem vıteste hem debrıyaja basmadan calısyo hemde calıstıktan sonra oldugu yerde duryo vıteste olmasına ragmen ve bostaymıscasına b kac sn de kendınce calısyo ve durduryosun,bu sıralamadakı tek mantık baskı balatanın bıtmıs olmasıdır ama o da saglam dıyosun,o zaman sen heycandan neler oldugunu fark edememıssın🙂

Anlamadıgım kısım su araba vıteste dıyosun 2 de calıstı dıyosun tamam araba calıstı dıyelım,pekı saglam baskı balata ıle nasıl olurda araba ıkıncı vıtesteyken oldugu yerde durur ve calıstıgı halde b kac sanıye sonra kapatabılırsın ? nasıl stop etmez ? Belkıde calıstıgını sandın o anda ve patıkle dırek anahtara kostun kontagı tamamen kapattın ? Mantıklı dusunursen araba hem vıteste hem debrıyaja basmadan calısyo hemde calıstıktan sonra oldugu yerde duryo vıteste olmasına ragmen ve bostaymıscasına b kac sn de kendınce calısyo ve durduryosun,bu sıralamadakı tek mantık baskı balatanın bıtmıs olmasıdır ama o da saglam dıyosun,o zaman sen heycandan neler oldugunu fark edememıssın🙂

şöyle söyliyeyım bosta gibi normal calısmadı cok daha farklı şekilde calıstı motor cok sesli tak tuk bisiler birbirine sürtüyor carpıyormus gibi o sesi duyar duymaz kapattım kontağı sonra boşa aldım normal bir şekilde calıstı.ilginc geldi banada.Nsıl Debriyaja basmadan araba vitesteyken stop etmedı anlamadım yada stop ettı o diğer bahsettıgım sesten duymadım.Balatada kacırsa farkederdım ama.

Yınede yazdıklarımdan ote bsey soyleyemıcegım ama eger arıza ısıgı yanmıyorsa ve gıdısınde sorun yoksa b daha aynısını tekrarlatma 🙂

ben 2 hafta otomatik kullandiktan sonra kendi aracimla viteste calistirdim one atmadi gaaarç diye bi ses geldi ağlıyodum o sesi duyduktan sonra

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt