Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar iyi aksamlar. 2013 seat ibiza m var. Viteste gaza bastıgımda fazla gaz aliyor. Kalkışlarda sorunum yok. Sizce debriyajdamı sorun? Bu durumda trigelden süphelenmeye gerek var mı? Simdşden tsk ederim
Arkadaslar iyi aksamlar. 2013 seat ibiza m var. Viteste gaza bastıgımda fazla gaz aliyor. Kalkışlarda sorunum yok. Sizce debriyajdamı sorun? Bu durumda trigelden süphelenmeye gerek var mı? Simdşden tsk ederim
Bora arkadasım cok tşk ederim cvp için. Fakat söyle bir durum var seat ibiza signo 1.4 arabamı 2010 yilinda 75000 km de iken arkadas6mdan aldım. O günden sonra km 112000 de ve hiç debriyaj baskı balata degişmedi. Ama arabamı cok yogun kullanmadım. Sadece 1 ay önce trigel setim degişti.
sadece hizlanirken gaz bosa gider gibi oluyor.
Bilgi için tşk ederim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.