Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
!!! Bir Şirket kurmak ısteseydınız ne sırketı kurardınız ????
Otomotiv yada Bilgisayar Şirketi kurmak isterdim en gözde olanlar bu sektörler Nerde kurmak isterdim gelincede Nişantası gibi yerlerde işlek ama bilgisayarla ilgili bir yer olmucak kurduğun yerde
Otomotiv sektörü için genelde sanayiler yada büyük işlerinin olduğu yerler gibi 🙂
muhendislik oluyan biri icin biraz garip olabilir, gerci sirkette degil ama neden bi cafe/bar'ım olmasın yani 😱😱 bakarsın cok ileri gider benzin falan filan gibi iyice yayılırdım 😀
bana göre gaziantepte en büyük yemek ve tatlı şirketini kurardım.dünya ya açılırdım.kalbe giden yol mideden geçer mantığını kullanırdım...bana göre ürettiğin ürün zevk için boğaz için hevesle alınmalı ve 24 saatte yok olmalıdır...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.