Bir golf hikayesi

Maaşallah Emre 🙂 Bu günlerde bendeki jant takıntısından olsa gerek sana da jant lazım sanki 😀 Birde plaka öyle mi denk geldi?

plakayi biz sectik abi. 06 YunusEMre 90.

jant takintisina pek yorum yapamayacagim zira daha dun 4 adet sifir km kizoglankiz good year UG8 aldim tosunuma 🙂

16 yi secme sebebim kislik kullaniyor olmam. ileride 17 dusunuyorum yazliklar icin.

• Beğen
Reaksiyonlar: H_G
aletii kesssttttt mükemmel yahu hayırlı olsunnn

jantlar o doluluğa yakışmamış ona göre🙁

Bak plakayı o açılımda düşünmemiştim 😉 güzel o zaman..Tekrar Maaşallah kardeşim..

Maşallah çok güzel araç kardeşim tam istediğin gibi harika bir seçim 1.6tdı da bence 1 numara golf....😱key: konfor ve kalite farkı sınıfındaki araçları çok zor durumda bırakır....😱key: GMG garage dan yılbaşı çekilişinde kaput koruma kazanmıştım uğra yaptır buda benden hediye olsun....😱key:

Emre kardeşim istanbula geldiğinde Dursun un oraya uğrarsan benimde yeni arabana küçük bir hediyem olur 🙂 (Serhat ı kıskandımda 😀)

Emre kardeşim istanbula geldiğinde Dursun un oraya uğrarsan benimde yeni arabana küçük bir hediyem olur 🙂 (Serhat ı kıskandımda 😀)

Emre İstanbula uğradığında uğra sana bi lahmacun-kebap yedireyim kardeşim puhahapuhahapuhaha

serhat 2 hasan abi 1 😀 2-1puhahapuhahapuhaha

Maşallah çok güzel araç kardeşim tam istediğin gibi harika bir seçim 1.6tdı da bence 1 numara golf....😱key: konfor ve kalite farkı sınıfındaki araçları çok zor durumda bırakır....😱key: GMG garage dan yılbaşı çekilişinde kaput koruma kazanmıştım uğra yaptır buda benden hediye olsun....😱key:

abicim cok tesekkur ederim hediyen icin 🙂

Dursun kim abi nedir ne is yapar ? 🙂 ayarlamak istiyorum ama bu ara zor her yer yagis ankarada bile ana arterlerdeyim her yere gidemiyorum.

Emre İstanbula uğradığında uğra sana bi lahmacun-kebap yedireyim kardeşim puhahapuhahapuhaha

serhat 2 hasan abi 1 😀 2-1puhahapuhahapuhaha

hahahahaha bu damardi ama simdi sadece 1 mi sayiyoruz bende 5-1 falan oldu 😀

aracın ve plakan hayırlı olsun ben yem işiyle uraştığım için dikkatimi çekti güzelmiş 🙂

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt