İnsanın icine sine sine bir baska oluyor değil mi 🙂 Teşekkürler maşallah icin ayrıca4 senedir hep kendim yıkıyorum. Mis gibi pırıl pırıl.
Sizinkinin de maşallahi var.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Hondam vardı sattım Leon almak için alamadık daha ama hondami kuzenim oto yıkamacı onun dükkanını işgal Edip kendim yıkardim 🙂 o dükkan açmadan önce 10km uzaklıktaki köyüme gidip dağ suyu ile bahçemiz de kendim 2 3 saat uğraşırdım hatta bı ara fırça kullanamazdim süngerle yavaş yavaşSizde aracınızı kendiniz yıkamayı sevenlerden misiniz yoksa veririm 25 lira iç dış yıkansın diyenlerden misiniz 🙂
güzel kardeşim maşallah.. plakanı da "uf anam uf" olarak okuyorum🙂))Sizde aracınızı kendiniz yıkamayı sevenlerden misiniz yoksa veririm 25 lira iç dış yıkansın diyenlerden misiniz 🙂
Hahaha iyiymis hic oyle bakmamistim😀güzel kardeşim maşallah.. plakanı da "uf anam uf" olarak okuyorum🙂))
iyi sürüşler
Ben hala kıyamıyorum fırçayla yıkamaya anca yumuşacık oto fircalari olur ya onlarla tabi bi yere kadar sakınılan göze çöp batar derler 😀Hondam vardı sattım Leon almak için alamadık daha ama hondami kuzenim oto yıkamacı onun dükkanını işgal Edip kendim yıkardim 🙂 o dükkan açmadan önce 10km uzaklıktaki köyüme gidip dağ suyu ile bahçemiz de kendim 2 3 saat uğraşırdım hatta bı ara fırça kullanamazdim süngerle yavaş yavaş
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.