Bıcı bıcı sonrası temiz olmuşmuyuz? :D

yılmaz16

Kayıtlı Üye
Sizde aracınızı kendiniz yıkamayı sevenlerden misiniz yoksa veririm 25 lira iç dış yıkansın diyenlerden misiniz 🙂

Ekli dosyalar

• Snapchat-1437847479.jpg
    Snapchat-1437847479.jpg
    75.8 KB · Görüntüleme: 92
4 saat yıkadığım zaman olmuştu 🙂 ama şimdi öyle yıkayabileceğim ne mekanım var ne de zamanım 🙁

Sizde aracınızı kendiniz yıkamayı sevenlerden misiniz yoksa veririm 25 lira iç dış yıkansın diyenlerden misiniz 🙂
Hondam vardı sattım Leon almak için alamadık daha ama hondami kuzenim oto yıkamacı onun dükkanını işgal Edip kendim yıkardim 🙂 o dükkan açmadan önce 10km uzaklıktaki köyüme gidip dağ suyu ile bahçemiz de kendim 2 3 saat uğraşırdım hatta bı ara fırça kullanamazdim süngerle yavaş yavaş

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

İmkan ve zaman varsa en güzeli arabanı kendin yıkamaktır.

güzel kardeşim maşallah.. plakanı da "uf anam uf" olarak okuyorum🙂))

iyi sürüşler
Hahaha iyiymis hic oyle bakmamistim😀
[doublepost=1490387577,1490387502][/doublepost]
Hondam vardı sattım Leon almak için alamadık daha ama hondami kuzenim oto yıkamacı onun dükkanını işgal Edip kendim yıkardim 🙂 o dükkan açmadan önce 10km uzaklıktaki köyüme gidip dağ suyu ile bahçemiz de kendim 2 3 saat uğraşırdım hatta bı ara fırça kullanamazdim süngerle yavaş yavaş

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Ben hala kıyamıyorum fırçayla yıkamaya anca yumuşacık oto fircalari olur ya onlarla tabi bi yere kadar sakınılan göze çöp batar derler 😀

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt