bi xenon far..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AYTUG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arakadaslar su konuya acıklık getireyim birazda olsa elımden geldıgınce simdi benım yaptgım bi xenonlar hella mercekler ve 2009 altı mercek yok mercedes iyadecisiyle calısmaya basladım hıc bır sıkıntı cıkmadı taslar yanı cerceveler kendı kalıbım bılen arkadslar var zatren baskılar yenı bi xenon farlar acıkken flas yapıyor bilginiz range rover dakı gıbı bıre bır aynısıı farlar kapalıyken uzunların kendısı yanıyor etkısıne gelınce bız xenon yapmadan oncekı etkının aynısı ki zatn biz aracımıza biner binmez farları yakan ınsanlarız genelde kullandıgım xenonlar plihips umarım acıklayıcı olmustur kafalrda soru ısareti kalmamıstır bu arada orjınal farlarda elımde var 3800 liraya vere bilirim
anladığım kadarıyla uzunlar aynen kalıyo eskisi gibi ama sellektör yaparken xenonlar kapanıyo uzunlar yanıyo ölemi ?? ve buda herhangi bi sıkıntı yaratmıyo doğru anlamışmıyım dursun hocam 😕

Selamlar;
Dursun ustada iş yaptıranlardan bir ricam olucak farın detaylı resimlerini koyabilirmisiniz?Birleşim yerlerinin vs.
Edit:Birde orj. mercekli farlardaki gibi gündüz farı yapılsa tadından takılmaz arabaya. 🙂

erol abicim yok sellektor yaptıgında farlar acıksa kapanmıyor flash yapıyor yanı yanık kalıyor farlar kapalıyken sadece norjınal uzunlar sellektor yapıyor😀

erol abicim yok sellektor yaptıgında farlar acıksa kapanmıyor flash yapıyor yanı yanık kalıyor farlar kapalıyken sadece norjınal uzunlar sellektor yapıyor😀
tamam işte bende onu diyom😀, xenonlar yanarken uzunların bi etkisi oluyomu yani xenonların yanında uzunlar etkisiz kalmıyomu
yaw sormamın nedeni abimde dandik piyasa malı xenon takılı beyaz ampul uzunları yakıyo hiç belli bile olmuyo da ondan sordum😱key:

tamam işte bende onu diyom😀, xenonlar yanarken uzunların bi etkisi oluyomu yani xenonların yanında uzunlar etkisiz kalmıyomu
yaw sormamın nedeni abimde dandik piyasa malı xenon takılı beyaz ampul uzunları yakıyo hiç belli bile olmuyo da ondan sordum😱key:

kalmıyor heleki karlı havalarda normal farların aydınlatması daha iyi

Selamlar;
Dursun ustada iş yaptıranlardan bir ricam olucak farın detaylı resimlerini koyabilirmisiniz?Birleşim yerlerinin vs.
Edit:Birde orj. mercekli farlardaki gibi gündüz farı yapılsa tadından takılmaz arabaya. 🙂

Yeni bir başlık açmadan burdan bakayım günceli..

nerde oturuyorsun fatih bence dursunun oraya gidip göreblirsin

arkadaslar merhaba benım 2011 model seat leon aracım var bunun malıyetını ogrenebılrımıyım cunku bende yaptırmak ıstıyorum gercekten cok hos bır goruntu akzandırıyor

39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt