Bi Buluşalım Umut'un Meşhur Katmerini tadalım dedik :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanCan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederizz 😉 sizin ordan geldi zaten katmer 😀 markayı yazarım ama reklam olur 😀
Ömer çok istiyodu bir konuda bayaaaa konuşmuştuk Serhat abide istiyodu ama zamanı olmadı isyene getirdim 😉

sıcak mı geldi..yoksa tekrar ısıttınız mı..

savaş hiç affetmem 😀 ne demişler can boğazdan gelir😀 askerden geldiğim zaman iki tepsi baklava yemiş adamım 😀 hiç affetmem 😀

can walla bisey demiyorum walla bende bir ara boğazıma çok yöneldim 130 kilo oldum pşman oldum dedim artık kez sonra 100 e indim şimdi rahatım 😀

can walla bisey demiyorum walla bende bir ara boğazıma çok yöneldim 130 kilo oldum pşman oldum dedim artık kez sonra 100 e indim şimdi rahatım 😀

yaz başı 75 tim 😀 ve baklavalarım vardı midemde karın kası olarak ama baklavaları yedik bi de kronik aslım üstüne bi de ufak bi yoğun bakım ve full boğaz 85 çıktım ama acil kilo vermem lazım😀 hatun a söz verdim😀

yaz başı 75 tim 😀 ve baklavalarım vardı midemde karın kası olarak ama baklavaları yedik bi de kronik aslım üstüne bi de ufak bi yoğun bakım ve full boğaz 85 çıktım ama acil kilo vermem lazım😀 hatun a söz verdim😀

bende benimkinin ısrarı üzerine zayıfladım yoksa aynen dewamdı yemeye bende söz werdim zayıfladım 4 ayda filan ...

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt